Сепаратист у погонах

Сепаратист у погонах

Глава МВС Арсен Аваков зняв з посади начальника обласної міліції Херсонщини Михайла Фабріна з формулюванням «за невиконання поставлених міністерством завдань щодо забезпечення належної участі співробітників підрозділу в антитерористичній операції та недоліки в службовій діяльності». На його місце вже призначено екс-начальника міліції Миколаївщини Артура Мерікова, рідного брата нинішнього «губернатора» Миколаївщини, нардепа від «Батьківщини» Вадима Мерікова.

І «Жигулі» крадуть

І «Жигулі» крадуть

О шостій ранку в Святошинському районі столиці інспектори ДАІ по гарячих слідах затримали п’ятьох автокрадіїв, які щойно викрали старенькі «Жигулі» 1974 року випуску. За кілька годин до цього власник авто прокинувся, почувши рев двигуна на своєму подвір’ї, а у вікно побачив лише, як машину викрадають.

Бучанське Межигір’я

Бучанське Межигір’я

Сьогодні Ірпінський міський суд Київської області продовжить слухання резонансного позову місцевої прокуратури щодо незаконного вилучення з державної власності майже п’ятнадцяти гектарів земель лісового фонду в Бучі, що під Києвом. У прокуратурі Ірпеня вважають, що Бучанська міськрада, починаючи з 2002 року, незаконно виділяла ці землі (орієнтовна вартість — 18 млн. грн. ) під індивідуальну забудову.

Всі статті рубрики