«Сильна Україна» — за економічний патріотизм

«Сильна Україна» — за економічний патріотизм

Напередодні виборів політичні партії вкотре змагатимуться гаслами та обіцянками. Частина з них буде не реалістичною, частина — не нагальною. Обіцятимуть у стислі терміни підняти армію, заборонити (чи дозволити) ту чи іншу мову, повернути графу «національність» абощо. Найбільше піару буде, звісно, на війні. Але «Сильна Україна» думає передусім про мир.

Олег Ляшко провів День Незалежності на передовій

Олег Ляшко провів День Незалежності на передовій

Олег Ляшко не втомлюється повторювати: щоразу повертаючись до Києва, він лишає своє серце на Донбасі. Воно й не дивно: дитинство політика пройшло на Луганщині, з нею пов’язані найтепліші спогади з минулого. Мабуть, саме тому величне свято — День Незалежності України — політик вирішив провести на своїй малій батьківщині, у щойно звільнених від терористів містах Донбасу, поряд з якими продовжувалися запеклі бої.

Реінкарнація жінки з косою

Реінкарнація жінки з косою

Для тих, хто вбачав у зміні зачіски лідерки «Батьківщини» певний символізм, від Юлії Володимирівни є новий сигнал. Після тривалої відсутності в інформаційному просторі, з якого вона фактично зникла з поразкою на президентських виборах, Тимошенко вчора знову постала перед телекамерами, щоб зробити заяву щодо ситуації на сході України й закликати Президента запровадити на Донбасі воєнний стан.

Всі статті рубрики