Синьо-жовта зірка над Москвою

Синьо-жовта зірка над Москвою

Несподівану картину мали змогу спостерігати вчора зранку жителі Москви. У самому центрі російської столиці, на одній із семи легендарних сталінських висоток, зведених на Котельницькій набережній під керівництвом Лаврентія Берії, невідомий альпініст причепив до зірки на шпилі великий прапор України.

Усі під Богом ходимо

Усі під Богом ходимо

Папа Римський Франциск втратив небожа. Автомобіль, у якому син покійного брата понтифіка разом із сім’єю повертався з відпочинку в аргентинському місті Кордова, зіштовхнувся з вантажівкою, що перевозила кукурудзу. «Шевроле», за кермом якого перебував 35-річний Емануель Орасіо Бертолья, відновленню не підлягає. 39-річна дружина Емануеля та двоє їхніх синів, яким було всього лише 2 роки і 8 місяців, загинули на місці.

Чорно-біла війна

Чорно-біла війна

У передмісті американського міста Сент-Луїс, Фергюсоні, досі тривають протести, пов’язані з убивством білим поліцейським неозброєного чорношкірого юнака Майкла Брауна. Вчора велика колегія присяжних мала визначити, чи висувати підозрюваному в убивстві Дарренові Вілсону, арешту якого вимагають демонстранти, обвинувачення в загибелі Брауна.

Трагедія Хіросіми

Трагедія Хіросіми

Через зсуви ґрунту, спричинені зливами в японській Хіросімі, загинуло щонайменше 27 і зникли безвісти десятеро людей. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, трагедія сталася у ніч із вівторка на середу, коли мешканці двох постраждалих районів на околиці міста спали. Серед жертв є діти: місцеві ЗМІ повідомляють про 2- і 11-річних загиблих.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики