Месьє Деверо і Жерар Депардьє: скандальний персонаж і неадекватний актор

Месьє Деверо і Жерар Депардьє: скандальний персонаж і неадекватний актор

Неадекватні витівки французького актора Жерара Депардьє давно зіпсували і відправили у небуття його славу у всьому світі. Попри заяви на початку року про завершення акторської кар’єри, у прокат виходить нова кінострічка, де актор зіграв головну роль. Її презентували на Каннському кінофестивалі у травні цього року.

Як Путін «покращив» Лєніна

Як Путін «покращив» Лєніна

Трикнижна історія комунізму в Україні від Станіслава Кульчицького під назвою «Червоний виклик» (К.: Темпора) — з тих творів, рецензування яких наражається на небезпеку впасти у захмарний пафос. На кшталт того, що такі праці, мовляв, з’являються раз на сто років. Спробуймо обійти спокусу, але уникнути оцінок вищого регістру, либонь, не вдасться.

700 разів — головна

700 разів — головна

12 серпня Ада Роговцева, Ахтем Сеітаблаєв, Анатолій Ященко, Катерина Степанкова і Володимир Задніпровський вийшли на сцену столичного Будинку офіцерів із постановкою «Варшавської мелодії-2». Перервати сезон театральних відпусток відомих акторів спонукала аж ніяк не прем’єра вистави, адже вперше її було презентовано 12 років тому, а пропозиція Ради громадських ініціатив зіграти на підтримку поранених українських солдатів, які нині перебувають на лікуванні в Головному військовому клінічному госпіталі.

Всі статті рубрики