Операція «легалізація»

Операція «легалізація»

Загроза прямої військової інтервенції Росії в Україну посилилася. Про це свідчить не лише активізація скупчення російських військ біля наших кордонів, а й інші ознаки, на які звертає увагу й міжнародна спільнота. Зокрема, прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що така небезпека «безперечно вища зараз, ніж іще кілька днів чи місяців тому».

«Чорна» хвороба

«Чорна» хвороба

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), кількість померлих від геморагічної лихоманки Ебола у країнах Західної Африки станом на 5 серпня сягнула 887 людей. Як повідомляє інформагенція «Рейтер», із них 358 загинуло у Гвінеї, 255 — у Ліберії, 273 — у Сьєрра-Леоне та один хворий — у Нігерії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Москва покаже інтернету «Сибір»

Москва покаже інтернету «Сибір»

Організатори «Маршу за федералізацію Сибіру», який спричинив «істерику» Кремля, змінили назву й тематику заходу. Після того як Роскомнагляд пригрозив закриттям 14 російським ЗМІ, які розмістили повідомлення про акцію під гаслом «Покажемо Москві Сибір», а мерія Новосибірська не дала на неї дозволу, організатори звернулися до міської влади з поданням на проведення того самого 17 серпня «Маршу за непорушність конституційного ладу, зокрема за дотримання державою принципу федералізму, закріпленого у ст.1 і 5 Конституції Російської Федерації».

Всі статті рубрики