Не зовсім «третя хвиля»

Не зовсім «третя хвиля»

У Брюсселі вчора знову говорили про Україну. Увечері (о 19-й годині за київським часом) глави держав Європейського Союзу зібралися на спеціальне позачергове засідання, щоб обрати керівництво ЄС і знову розглянути питання запровадження подальших санкцій проти Росії.

Щоб гегемон не зацькував

Щоб гегемон не зацькував

Поки європейські лідери в Брюсселі роздумували над тим, чи карати Росію третьою хвилею санкцій за військову агресію щодо України, на іншому кінці світу лідер Кремля насолоджувався спілкуванням у компанії однодумців. У Бразилії сьогодні завершується триденний саміт п’яти великих світових держав, економіка яких стрімко розвивається.

Відлуння революції

Відлуння революції

Лівія переживає один із найбільших спалахів насильства після повалення Муаммара Каддафі. Як повідомляє «Євроньюз», у понеділок місія ООН заявила, що тимчасово відкликає своїх співробітників із Тріполі та Бенгазі. У лівійській столиці від неділі триває збройне протистояння між двома таборами колишніх повстанців, які брали участь у революції, а тепер почали міжусобні бої за контроль над населеними пунктами й об’єктами економіки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики