Операція «провокація»?

Операція «провокація»?

Якщо до останнього часу Росія ще якось намагалася зберігати норми пристойності, всіляко заперечуючи свою військову присутність в Україні і прикриваючись лише «захистом інтересів російськомовного населення» та «підтримкою права населення Донбасу на самовизначення», то відучора, схоже, наші сусіди, перейшли і цю межу. Учора о 6.15 ранку під авіаційний обстріл потрапили жителі містечка Сніжне на Донеччині.

Безцінна каска

Безцінна каска

Художники, які розмальовували під час Революції гідності каски, навряд чи могли припустити, як високо цінуватимуть їхню роботу за півроку. Принаймні перша розмальована каска 3-ї сотні Євромайдану, виставлена на благодійному онлайн-аукціоні, «пішла» за тисячу доларів. Таку ціну за раритет запропонував американець українського походження адвокат Андрій Філіпович, повідомляє медіа-портал української діаспори VIDIA.

Яка різниця, кому служити?

Яка різниця, кому служити?

У понеділок бойовики ДНР виклали в iнтернет відео, де донецькі міліціонери, вишикувавшись строєм, без жодних вагань присягають на вірність новій «владі» в особі поплічників терориста Ігоря Гіркіна. Більшість правоохоронців у цивільному, але дехто й у формі. Єдине, що цікавило молодиків, — що вони мають робити і скільки їм за це платитимуть.

Нарешті літо?

Нарешті літо?

Нарешті після рясних літніх дощів можна витягнути із шаф улюблені шортики та купальники і гайнути на пляж чи принаймні у город, щоб потім хизуватися шоколадною літньою засмагою. Щоправда, ще можливі невеличкі дощі, шквал і град в окремих місцях, але вони погоди не роблять. Літо вступає у свої повноцінні права, обіцяють синоптики.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Увесь світ за «солдата Джейн»

Увесь світ за «солдата Джейн»

За звільнення льотчиці Надії Савченко з воронезької в’язниці досі ведуться негласні «бої». За дорученням Президента України Петра Порошенка міністр закордонних справ Павло Клімкін у понеділок провів чотиристоронню телефонну розмову з міністрами закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром та Франції Лораном Фабіусом, а також главою адміністрації президента Росії Сєргєєм Івановим.

Всі статті рубрики