Гібридна війна: де-юре і де-факто

Гібридна війна: де-юре і де-факто

Запропонувавши бунтівному сходу мирний план, Президент Петро Порошенко не вигадав велосипед. Адже фактично йдеться про «місцеве перемир’я», визначення якого дається у резолюції Генасамблеї ООН від 14 грудня 1974 року. У цьому ж документі сказано, що порушення цього перемир’я — не що інше, як вид агресії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

То був його наказ

То був його наказ

Нарешті стало відомо, за чиїм наказом у січні цього року міліціонери до крові, синців і розбитих голів дубасили активістів Євро- та Автомайдану під Черкаською облдержадміністрацією. Адже слідче управління прокуратури області днями повідомило про підозру колишньому начальнику обласної міліції Володимиру Ліпандіну у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК (перевищення влади або службових повноважень).

Бачили очі, що люстрували

Бачили очі, що люстрували

В Індустріальному районному суді Дніпропетровська — нечуваний скандал. Самі судді зчинили бунт проти свого голови з 15-річним стажем роботи на посаді Геннадія Кухтіна. Причому у їхньому загальному зібранні з цього приводу взяли участь і активісти «Правого сектору».

Всі статті рубрики