НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сам слово дав, сам і забрав

Сам слово дав, сам і забрав

Рада Федерації Росії вчора скасувала своє власне рішення від 1 березня про дозвіл на використання російських військ на території України. Напередодні, вирушаючи з візитом до Австрії, з проханням про таке голосування до сенаторів звернувся сам Володимир Путін.

Фальш у дружньому квартеті

Фальш у дружньому квартеті

З 1 липня головування у Вишеградській четвірці перейде від Угорщини до Словаччини, яка очолюватиме цю групу наступні 12 місяців. З такої нагоди очільники Польщі, Угорщини, Чехії та Словачинни провели позавчора зустріч у Будапешті, на якій також був присутній чинний голова Єврокомії Жозе Мануел Баррозу.

Один із «Чудової сімки»

Один із «Чудової сімки»

У США у віці 98 років пішов із життя відомий актор Ілай Уоллак, один з останніх представників «золотої доби Голлівуду». Він був відомий як характерний герой, передусім виконавець ролей «поганих хлопців». У доробку Уоллака — дюжина стрічок, які на цей час вже вважаються класикою чи шедеврами кіно, зокрема вестерни «Чудова сімка» та «Хороший, поганий, злий».

Нумо до праці!

Нумо до праці!

Починаючи з 24 червня, Чехія спростила процедуру отримання дозволу на роботу для іноземців. Замість двох документів, як вимагалося раніше, тепер буде достатньо однієї пластикової карти. Як повідомила чеській інформагенції ЧТК прес-секретар Біржі праці Катержина Беранкова, відповідні зміни внесено до закону про перебування та працевлаштування іноземців у Чеській Республіці.

Всі статті рубрики