Пророцтва зі смаком Сосиски

17.06.2014
Пророцтва зі смаком Сосиски

Диво-такса обирає збірну Голландії — і не помиляється! (автора.)

Однією з найвідоміших собак Дніпропетровська є такса Сосиска — вона неодноразово ставала учасницею всіляких розважальних програм і талант-шоу. Сосиска могла наслідувати славу німецького восьминога Пауля, який відзначився точними прогнозами на ЧЄ-2008 і ЧС-2010, але представником світу тварин на українському Євро-2012 став кнур-прогнозист Фунтик. І ось тепер такса робить пророцтва вже для «мундіалю» в Бразилії.

«Сосисці вже п’ять з половиною років, і майже з шести місяців вона демонструє неабиякі таланти, — розповів на спеціально скликаній прес-конференції тренер і найліпший друг собаки Костянтин Кірєєв. Передбачення щодо результатів спортивних змагань вона вміє робити 38 способами. Найулюбленіший — це, звичайно, кормовий, коли вибирати треба між трьома тарілками з ласощами. Ми завжди даємо їй для вибору три варіанти: дві команди та нічия».

За словами собакаря, Сосиска прогнозує результат із точністю 98%. Звісно, такса не покладається тільки на своє чуття — з нею працюють експерти, обізнані на футболі та інших видах спорту.

«А от брати участь у тоталізаторі ні вона, ні я не можемо з етичних міркувань, — каже Кірєєв. — Користуються подібними здібностями тільки вболівальники, які відвідують наші шоу».

На прохання журналістів Сосиска передрекла результат матчу того дня в групі В. Вибираючи між командами Нідерландів та Іспанії, перемогу такса віддала голландцям. Дехто поставився до такого вибору скептично, але ввечері «помаранчеві» розбили чемпіонів світу з рахунком 5:1!