НАТОмiсть є проблема

НАТОмiсть є проблема

Учора в пообідні години у Брюсселі розпочався дводенний саміт міністрів оборони країн-членів НАТО, на якому вони обговорять, які наслідки для безпеки у світі матимуть дії Росії щодо України, повідомляє Бі-Бі-Сі. Під час розмов у Брюсселі також iтиметься про те, як НАТО слід реагувати на ці дії.

Хуан Карлос Останній?

Хуан Карлос Останній?

Учора в попередньо записаному телезверненні король Іспанії Хуан Карлос підтвердив оприлюднене днем раніше рішення після 39 років правління передати престол своєму синові Феліпе. При цьому він не назвав причин, а лише наголосив, що «нове покоління прагне відігравати провідну роль у керівництві країною». ЗМІ Іспанії повідомляють, що зміна монарха відбудеться 16 червня.

Головний пропущений гол

Головний пропущений гол

Суд приморського бразильського міста Прая-Гранде, що у штаті Сан-Паулу, засудив до 33 років ув’язнення сина легендарного бразильського футболіста Пеле — Едіньйо. Його визнано винним у відмиванні брудних грошей, які були отримані від торгівлі наркотиками, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Не приєднатися, а повернутися до Європи

Не приєднатися, а повернутися до Європи

Шлях переговорів та діалогу — це, на думку державного секретаря Святого Престолу (неформального глави МЗС Ватикану) кардинала П’єтро Пароліна, єдиний можливий шлях вирішення конфлікту в Україні. Близький співробітник Папи Франциска тепер перебуває у Варшаві у зв’язку з відзначенням 25-ліття демократичних виборів у Польщі і дав інтерв’ю Польському радіо.

Ти добре відслужив, «Манасе»

Ти добре відслужив, «Манасе»

Учора у Киргизії відбулася офіційна церемонія передачі символічного ключа від колишньої американської авіабази, а тепер — Центру транзитних перевезень «Манас», від адміністрації США уряду Киргизії — повідомив журналістам у Бішкеку командир ЦТП полковник Джон Міллард.

Всі статті рубрики