Біда у нас одна — сепаратисти

Біда у нас одна — сепаратисти

Позавчора у Брюсселі з неформальної вечері розпочався надзвичайний дводенний саміт лідерів та голів урядів країн Євросоюзу. Ситуація в Україні була головною темою на неформальній вечері вівторка. Йшлося, зокрема, про результати президентських виборів та конфлікт iз Росією. У ЄС вважають минулі вибори важливим кроком до стабілізації ситуації. Раніше у ЄС погрожували Росії новими санкціями, які поки, за оцінками європейських дипломатів, виглядають малоймовірними.

Який iшов, таку і здибав

Який iшов, таку і здибав

Саманта Лютуейт, більш відома під прізвиськом «Біла вдова», вийшла заміж за одного з лідерів сомалійських терористів з угруповання «Аль-Шабаб» Хасана Мааліма Ібрагіма, повідомляє британська газета «Дейлі Мейл». Британка, яка є однією з найрозшукуваніших жінок-терористок світу, була пов’язана з минулорічним нападом на торговельний центр «Вестгейт» у столиці Кенії — Найробі.

ПТН ПНСпа

ПТН ПНСпа

Президент Росії Володимир Путін «засвітився» у клініці Sha Wellness, що поблизу міста Аліканте на узбережжі Коста Бланка на півдні Іспанії, повідомив позавчора популярний британський таблоїд «Дейлі Мейл» у розділі «Подорожі». Газета зазначає, що цей розкішний санаторний заклад є улюбленим місцем відпочинку та оздоровлення західних зірок, зокрема моделі Наомі Кемпбелл, акторки Гвінет Пелтроу та співачки Кайлі Міноуг.

Всі статті рубрики