Ас виборчих технологій

Ас виборчих технологій

У Єгипті завершилися вибори президента. Голосування, яке тривало два дні, відбувалося досить спокійно. Хоча в перший день волевиявлення поліція затримала понад три десятки людей, які начебто намагалися зірвати вибори, повідомляє Бі-Бі-Сі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У мирі Господові помолимось…

У мирі Господові помолимось…

Папа Римський Франциск повернувся з подорожі на Святу землю. Кількаденна поїздка була присвячена 50-й річниці історичного візиту Папи Павла VI і заразом відбувалася слідами двох попередників чинного понтифіка — Івана Павла ІІ та Бенедикта XVI. Як і останній, Франциск відвідав столицю Йорданії — Амман, Віфлеєм у Палестині та Єрусалим.

Курс на Росію?

Курс на Росію?

Найбільша демократія світу отримала нову владу. Позавчора у президентському палаці в центрі Делі відбулася церемонія приведення до присяги уряду Індії на чолі з 63-річним Нарендрою Моді, який 30 років вів свою Бхаратія джаната парті (Народну партію Індії) до перемоги на виборах. Вікторія БДП на цьогорічних парламентських перегонах виявилася блискучою: партія здобула більше половини парламентських мандатів (272 із 543) і самостійно сформувала уряд, який прийде на зміну кабінету міністрів Манмохана Сінгха. Разом із Моді присягу прийняли 24 міністри та 10 державних міністрів із незалежним статусом (без міністерства).

Всі статті рубрики