«Стріляли, бо ми за Україну!»

«Стріляли, бо ми за Україну!»

Інцидент стався ввечері на столичному Подолі, на вулиці Сагайдачного, 19, коли глава Об’єднаного конгресу азербайджанців України, глава Асамблеї націй України Ровшан Тагієв вийшов з аптеки і попрямував до свого автомобіля. У цей час iз машини без номерних знаків двоє невідомих відкрили по бізнесменові вогонь iз вогнепальної зброї з глушником.

Викрадали вчотирьох?

Викрадали вчотирьох?

Дружина лідера обласного осередку політичної партії «УДАР» і керівника обласного виборчого штабу кандидата в президенти Петра Порошенка звернулася до міліції вчора о шостій ранку. Напевне, більше чекати просто не змогла. Її чоловік пішов із дому в неділю одразу по обіді і зник.

Немилий нелегал

Немилий нелегал

Коли кілька років тому молода тернополянка виходила заміж за алжирця, що навчався у місцевому виші, то, звісно, він видавався їй чужоземним принцем, здатним втілити всі мрії про особисте щастя. Однак іноземець виявився не просто нікудишнім сім’янином, а ще й дебоширом і тираном.

Побили за агітацію

Побили за агітацію

Минулого тижня у 17-му одномандатному виборчому окрузі Києва стався вкрай обурливий і нечуваний досі випадок. Мешканка столиці Галина Мороз, 70-річна пенсіонерка, котра є волонтером від Європейської партії України, закликала сусідів до підтримки лідера партії на посаду мера.

Всі статті рубрики