Знайти в собі Шекспіра

Знайти в собі Шекспіра

Його «Гамлет», «Ромео і Джульєта», «Приборкання норовливої» перекладені на мови майже всіх країн світу, а театри всього світу показують спектаклі за його текстами. Цього року Вільяму Шекспіру виповнилось 450 років. І саме на його честь у столичному музейному комплексі «Мистецький арсенал» проходить виставка сучасного мистецтва The Show Within The Show.

Про відносність «над» і «під»

Про відносність «над» і «під»

Молода режисерка Тамара Трунова має досить розлоге творче портфоліо, безумовними топ-позиціями в якому є її вистави в Театрі драми і комедії на Лівому березі («Том Сойєр», «Пасажир у валізі», «Дві дамочки у бік півночі»).

Корабель для пісні

Корабель для пісні

У столиці Данії Копенгагені для 59-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» виділили цілий острів Амагер. Уже першого травня сюди з’їхалися представники 37 країн-учасниць для проведення репетицій і вечірок-презентацій. У колишньому суднобудівному комплексі B&W Hallerne, побудованому у 1960 році компанією Burmeister&Wain, облаштували головну сцену для артистів зі всієї Європи.

Коли малюнки розмовляють

Коли малюнки розмовляють

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не так давно фахівці у сфері дитячої літератури скаржилися на брак цікавої українськомовної літератури для найменших. «Україна молода» промоніторила книгарні на наявність сучасних книжок-картинок від українських видавців, і результати своїх пошуків із радістю представляє читачам.

Всі статті рубрики