А тепер — русини?..

А тепер — русини?..

Відразу заспокоїмо читача: принаймні щодо західного регіону України можна не хвилюватися. Ніякого проголошення 24 квітня «Підкарпатської республіки» не відбулося. Хоча чутки про те, що в середовищі русинської громади знов мутять воду послідовники сумновідомого отця Сидора, ходили. Ідея з карпатською автономією вельми сподобалася російським ЗМІ.

На сході люди не хочуть війни

На сході люди не хочуть війни

«На сході України люди так само не хочуть війни, як і на заході», — такий лейтмотив учорашньої прес-конференції керівника громадської організації «Народна довіра» Сергія Шахова. Особливого значення позиція представників Луганщини набуває у той час, як сьогодні о 14.00 спливає дія ультиматуму, яку висунула так звана Об’єднана армія Південного Сходу.

Президент на рік?

Президент на рік?

«Я все думав, чому Кличко так легко здався? Вкласти такі гроші у кампанію, мати такий рейтинг і відступити?.. Зараз, може, й був би Президентом... А у них, виявляється, була таємна зброя — ось подадуть запит до Конституційного Суду, Суд прийме відповідне рішення.

Катеринчук: на низькому старті

Катеринчук: на низькому старті

Є, напевно, свій символізм у тому, що цьогорічні вибори столичного голови збiгаються з Днем Києва. Після семи років мовчання громада нарешті матиме змогу висловити власну позицію. Та ще й у «свій» день, котрий тепер знаменуватиметься не лише традиційним святковим «променадом», а й початком змін.

Всі статті рубрики