У пошуках основи життя

У пошуках основи життя

У п’ятницю, 25 квітня, третій Президент Віктор Ющенко з родиною презентував у Національному заповіднику «Софія Київська» виставку «Основи» зі своєї колекції українських старожитностей. Подивитися на селянські ікони, сакральну скульптуру, гуцульські скрині, текстиль, кераміку, хрести, писанки, різьблення (сідла, ярма, вози), посуд, одяг, рушники, килими кінця ХVIII — початку ХХ століття у галерею «Хлібня» завітало багато відомих людей.

Найкращих не знайшли?

Найкращих не знайшли?

У столичній книгарні «Є» видавництво «Смолоскип» зібрало навкололітературну молодь, аби вручити премії за найкращі рукописи, які надійшли на літературний конкурс видавництва.

Австрія як музей у фільмах

Австрія як музей у фільмах

«Це вже свого роду традиція, що ми зі своїми партнерами втретє організовуємо даний захід. Завдяки кінофестивалю Австрія зможе предстати перед вами у всьому своєму різноманітті», — каже на відкритті фестивалю «Тиждень австрійського кіно» посол Австрії в Україні Вольф Дітріх Хайм.

Опудало і шедеври

Опудало і шедеври

Починаючи з 22 лютого тисячам українців не давало спокою питання, що всередині президентського маєтку у Межигір’ї. Адже зацікавлених життям екс-Президента пускали гуляти лише територією парку, а от розкоші в будинку і гаражі у різний час охороняли від 30 до 150 бійців Самооборони і «Правого сектору».

Всі статті рубрики