Невдалий рейс

Невдалий рейс

Щонайменше три людини загинули в результаті аварії пасажирського порому, що сталася вчора біля берегів Південної Кореї. На борту судна під назвою «Севол», що розраховане на 900 пасажирів, перебували 477 осіб. Серед них — 330 студентів Денвонської вищої школи, яка розташована в передмісті Сеула.

Китай отруює і нас

Китай отруює і нас

Потужні маси забрудненого повітря з Китаю мають далекосяжний вплив на характер погоди на всій Північній кулі нашої планети, повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на результати досліджень учених Каліфорнійського технологічного інституту. Бурі, що підсилені густим смогом, який поширюється з-над китайських міст, впливають на метеорологічні прогнози в найвіддаленіших куточках світу. Ефекти дії цього механізму найбільш помітні взимку.

Небажаний гість... може стати й бажаним

Небажаний гість... може стати й бажаним

Санкції, запроваджені Євросоюзом проти деяких російських чиновників, причетних до воєнної агресії РФ у Криму та на сході України, діють якось вибірково. Спершу депутат Держдуми Леонід Слуцький, якому заборонено в’їзд до країн ЄС, спокійнісінько з’являється у Страсбурзі на засіданні Парламентської Асамблеї Ради Європи — виявляється, дія візових санкцій не поширюється на членів міжнародних делегацій під час роботи в складі цієї делегації.

Всі статті рубрики