ЦИТАТИ ТИЖНЯ

04.04.2014

Юлія Тимошенко, екс–Прем’єр–міністр України — про те, що вона робить для свого суперника на виборах:

— Я і так щодня підтримую Петра Порошенка, я і так регулярно купую цукерки Roshen, регулярно моя родина вживає тільки цю марку. Я думаю, що це хороша підтримка.

(Прес–конференція 1 квітня)

Віктор Янукович, екс–Президент України — про те, чим він займався 18—20 лютого:

— Я ніколи не давав жодних вказівок стріляти. І зброя, наскільки мені було відомо, ніколи не видавалася тим спецпідрозділам, які брали участь у захисті державних установ, будівель. Коли почали стріляти снайпери, ми проводили переговори. І фактично близько доби ми вели переговори з представниками трьох країн — так званий веймарський трикутник: Німеччина, Франція й Польща, їхні міністри закордонних справ, — і тут почалася стрілянина...

(Телеканал «Дождь»)

Арсеній Яценюк, Прем’єр–міністр України — про те, за що душа болить:

— Ми дійсно переживаємо за наших російських сусідів. Ми бажаємо їм усього самого найкращого, щоб у них все було добре і щоб 65 мільярдів доларів у квартал не втікали з їх економіки, а також, щоб у них працювали кредитні карти Visa і Master Card.

(Радіо «Свобода»)

Дмитро Ярош, лідер «Правого сектору» — про янголів серед радикалів:

— Ми ж розуміємо, що не янголів зібрали в організацію. Люди, які вийшли з барикад у революцію, хочуть дій — часто революційних і радикальних. Ми намагаємось утримувати цю неконструктивну енергію.

(ТСН. Тиждень)

Дарт Вейдер, кандидат у президенти України — про повідомлення для Путіна:

— Після мого приходу у владу через три дні я зроблю Володимиру Путіну таку пропозицію, від якої він не зможе відмовитися. Я також буду вводити свою дев’яту, дванадцяту і п’ятнадцяту армію для зміцнення кордонів України. Ми будемо обороняти кордон iз нашими штурмовиками заздалегідь.

(Кореспондент.net)