Дитяча радість

01.04.2014
Дитяча радість

Селена Гомес.

Американська співачка Селена Гомес, незважаючи на свій молодий вік, уже дуже багато встигла. Дівчина не лише виступає і сама пише пісні, а й знімається в телесеріалах та кіно, озвучує мультфільми, активно займається благодійністю. У 2009 році Селена, якій тоді було 17, стала наймолодшим послом доброї волі дитячого фонду ООН — ЮНІСЕФ.

Діти її взагалі обожнюють, тож не дивно, що на позавчорашній церемонії вручення нагороди Kids’ Choice Awards харизматична дівчина вже вп’яте у свої кар’єрі виявилася серед призерів. Цю премію, ініціатором якої став дитячий телеканал Nickelodeon, зірки шоу–бізнесу особливо цінують. Адже в ролі журі виступають найщиріші й найбільш неупереджені критики — юні телеглядачі. А найбільш видовищним моментом церемонії є обливання ведучих та деяких лауреатів зеленим слизом.

Щоправда, Селена, якій дісталася статуетка в номінації «Улюблена співачка», цієї долі уникла. Тож ніщо не завадило репортерам роздивитися на її пальці каблучку, подаровану бойфрендом, канадським поп–співаком Джастіном Бібером. Нещодавно вони з Гомес знову зійшлися після нетривалого розриву, що вельми засмутило деяких прихильників співачки. Адже Джастін останнім часом поводиться не найкращим чином — хуліганить, потрапляє в неприємні історії з поліцією тощо.

Окрім 21–річної Селени, до списку лауреатів премії «Дитячий вибір» цього року потрапили Дженніфер Лоуренс, яку визнали «Улюбленою актрисою», та Адам Сендлер у відповідній чоловічій номінації. Це дорослі критики можуть нагороджувати коміка численними «Зеленими малинами» за «сумнівні досягнення в кіно», а діти від нього в захваті. Роберт Дауні–молодший отримав почесну відзнаку «Найкрутіший», а зірці «Голодних ігор» Дженніфер Лоуренс дісталося ще й відповідне жіноче звання. Саму стрічку діти назвали улюбленим фільмом.