Майдан для чортів і ангелів

Майдан для чортів і ангелів

Закінчення «царствія» в Україні Віктора Януковича та його злочинної команди відгукнулося і набатом дзвонів однієї з найбільших православних святинь України — Свято–Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині. На початку тижня поширилася інформація про те, що на її території перебувають «представники воєнізованих формувань, що не належать до жодних громадських чи інших організацій в Україні», а також, що монахи начебто почали вивозити сакральні цінності.

До рівня стабільності

До рівня стабільності

Національний банк України підтримує фінансову систему України. Позавчора набрала чинності постанова, яка дозволяє збільшити ліквідність банків. Встановлюється більш прозора система рефінансування, за якої банки мають право отримати кредит НБУ на 360 днів за умови зменшення внесків фізичних і юридичних осіб на 2% за останні п’ять робочих днів до дати звернення.

Дорога для хліба

Дорога для хліба

Розвиток логістики в Україні дозволить без жодних перешкод транспортувати прогнозований рекордний врожай вітчизняного зерна. Станом на сьогоднішній день за кордон відправлено вже 24 млн. тонн збіжжя. Тим часом аналітики стверджують: цьогорічні обсяги експорту зернових зростуть у порівнянні із 2013 роком.

Всі статті рубрики