«Оля вже впізнає маму»

«Оля вже впізнає маму»

Тих, хто був найактивнішим на черкаському Майдані, міліціянти оголосили в розшук. Соснівський райвідділ УМВС України в Черкаській області розшукує депутата міської ради Максима Булатецького та недавно звільненого з посади заступника мера Черкас Павла Карася.

Росія їм ближча...

Росія їм ближча...

Київський Майдан продовжує надихати депутатів парламенту Криму на вербальні «подвиги» щодо захисту автономії від «екстремістів–терористів». Достатньо сказати, що члени президії ВР АРК уже двічі вимагали від Президента Віктора Януковича запровадити в Україні надзвичайний стан, приймали рішення про заборону на півострові діяльності й символіки ВО «Свобода» та навіть просили Службу безпеки затримувати активістів і прибічників цієї партії (прокуратура АРК внесла протест на таку ухвалу президії).

Не допустити Переяславської угоди–2

Не допустити Переяславської угоди–2

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Я хотів би, щоб Європа сьогодні відчувала, що це її обов’язок, що європейська політика повинна бути активною, що європейська місія повинна працювати в Україні не один день, не два і не тиждень. Це надзвичайно важливо для спокою континенту, для демократії континенту».

«Народні дружинники» з палицями і битками

«Народні дружинники» з палицями і битками

Минулої п’ятниці на сесії Дніпропетровської обласної ради зі звичною для себе останнім часом полум’яною промовою виступив голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков. Звісно ж, весь свій словесний запал він спрямував проти «екстремістів», що немовби хотіли захопити цитадель місцевої влади 26 січня.

Всі статті рубрики