Ленін — на продаж

Ленін — на продаж

Сумські комуністи звернулися до міської ради з проханням передати міський пам’ятник Леніну в підпорядкування облради. У відповідь сумський мер Геннадій Мінаєв запропонував ЦК Компартії України викупити монумент для власних потреб.

На одну банду поменшало

На одну банду поменшало

За даними оперативників ГУБОЗ, наразі на території Києва діють близько двадцяти структур, які мають усі ознаки злочинних угруповань екстремістського характеру, повідомляє прес–служба МВС. Мало того, на минулому тижні одне з таких угруповань було ліквідоване, а члени організованого злочинного угруповання (ОЗГ), яких звинувачують у викраденні людей у Києві, затримані.

Повiтряна яма для кейтерiнгу

Повiтряна яма для кейтерiнгу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Організація якісного «небесного» пригощання — заслуга не лише й не стільки самих авіаперевізників, як найнятих ними спеціальних кейтерінгових компаній (від англійського «cater» — тобто «поставляти провізію»).

І тріщить, і колеться

І тріщить, і колеться

Циклон продовжує тримати Україну в холодних лещатах. Найближчими днями нам, на жаль, ще не доведеться вилізати з теплих шапок і кожухів. Господарники вже підраховують збитки, завдані стихією. У Херсоні через крижаний дощ обрушилося більш як 200 дерев.

Всі статті рубрики