ЦИТАТИ ТИЖНЯ

17.01.2014

Микола Азаров, Прем’єр–міністр України — про покращення від уряду й погіршення від опозиції:

— Країна живе зовсім не тими гаслами, якими намагаються зомбувати людей на Майдані. В Україні немає суспільного конфлікту чи відчайдушного соціального протесту. В Україні є штучно інспіроване соціальне протистояння, яке підживлюється лише провокаціями опозиції та підтримкою окремих закордонних діячів. За весь час Майдан не народив жодного конструктивного проекту для держави. Не здійснив жодної корисної справи для людей. Навпаки, багатьом людям, яких штовхнули на правопорушення, уже зламали долю. І багатьом — ще можуть зламати.

(«Українська правда»)

Андрій Мохник, нардеп від ВО «Свобода» — про ставлення влади до Майдану:

— Майже два місяці триває «революція гідності», а влада нагадує ту мавпочку, яка затуляє себе руками — «не чую, не бачу, не говорю», та ще й тримає в руках гранату.

(ТВі)

Даля Грібаускайте, президент Литви — про справжні результати Вільнюського саміту:

— Ми (ЄС) втратили український уряд, але здобули український народ. Ми отримали його боротьбу за своє майбутнє. Україна вже не буде такою, якою була. І український народ уже не буде таким, яким був. Це стимулює нас ніколи не здаватися перед зовнішнім тиском.

(Бі–Бі–Сі)

Олег Тягнибок лідер ВО «Свобода» — про питання про план дій Майдану:

— Як хтось запитує про план — кажу, відкрий «Кобзаря»: там план!

(Gazeta.ua)

Олег Тягнибок лідер ВО «Свобода» — про питання про план дій Майдану:

— Як хтось запитує про план — кажу, відкрий «Кобзаря»: там план!

(Gazeta.ua)

Анатолій Голубченко, в.о. голови Київської міськдержадміністрації — про те, чому він не ходить на роботу до захопленої опозицією будівлі КМДА на Хрещатаку:

— Комусь із мітингувальників може здатися, що я не правильні рішення приймаю, або не сподобається зауваження, яке я можу висловити. І що станеться? Підійде і кулаком в обличчя! Поки чиновники не ходять на роботу в КМДА, там — усе спокійно. Коли ми зайдемо — запевняю, провокацій буде повно.

(«Громадське ТБ»)