Мельбурнська точка відліку

Мельбурнська точка відліку

За кілька днів у Мельбурні почнеться перший у сезоні турнір серiї «Великого шолому» — «Аустреліен оупен». Окремі тенісисти планети від початку поточного тижня вже випробовують корти «Мельбурн–парку», долаючи кваліфікацію на шляху до основного раунду турніру.

Вiдстав, знявся, розбився

Вiдстав, знявся, розбився

Відтоді як легендарний ралі–рейд «Дакар» задля власної безпеки перебазувався з Африки до Південної Америки, щороку на його старт виходила українська команда «Сікст Юкрейн» на чолі з Вадимом Нестерчуком. Однак через трагічну смерть власника єдиної на «Дакарі» вітчизняної «стайні» «Сікст Юкрейн» більше не планує ганятися на найвідомішому в світі автомарафоні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Яків Годорожа: На Олімпіаді ризикувати не буду

Яків Годорожа: На Олімпіаді ризикувати не буду

У Сочі вперше в історії зимових Олімпіад відбудуться командні змагання з фігурного катання. У турнірі візьмуть участь десять збірних, серед яких буде й українська. Як зазначив Віктор Петренко — олімпійський чемпіон 1992 року, а нині — наставник прими українського жіночого катання Наталії Попової, сподіватися на медалі «синьо–жовтих» у цій дисципліні не варто, проте сама присутність команди України в цьому виді змагальної програми — вже великий успіх.

Всі статті рубрики