Прийди, кутя, на покуття вдруге і втретє

Прийди, кутя, на покуття вдруге і втретє

Навіть атеїсти знають, що від Святвечора перед Різдвом до Водохреща православні християни влаштовують святкові вечері з обов’язковими стравами, головною з яких є кутя. Як це відбувається і які особливості її приготування у різних регіонах України — знає Надія Сергіївна Скуратівська.

М’ясо з «кишенею» та у «вдяганці» зі спецій

М’ясо з «кишенею» та у «вдяганці» зі спецій

Ви хочете приготувати м’ясо не так, як завжди?! Можливо, вам сподобаються ось ці варіанти.

Щоб приготувати свинину у паніровці зі спецій, потрібно: 1,5 кг свинячої корейки, по 2 чайні ложки гірчиці та меду, для приправи — суміш перців, насіння гірчиці, крупнокристалічна сіль, часник, мелені горіхи, гвоздика, сухий гранат.

Всі статті рубрики