ЄС та Україна — на порядку денному

ЄС та Україна — на порядку денному

Новий міністр закордонних справ Німеччини Франк–Вальтер Штайнмаєр розкритикував політику Росії щодо України. Дісталося на горіхи і українській владі за силовий розгін демонстрантів. До того ж лідер партії «Удар» Віталій Кличко, який свого часу жив і тренувався у Німеччині, запропонував Штайнмаєру стати посередником у вирішенні політичної кризи в Україні, повідомляє «Євроньюс».

Прокинулися мiльйонерами

Прокинулися мiльйонерами

Америку на початку цього тижня охопила лихоманка легкого збагачення. У популярній лотереї «Мега–мільйони» (Mega Millions) 22 розіграші поспіль не було переможця, тому сума джек–поту у 23–му розіграші (який відбувся з вівторка на середу за київським часом) зросла до 636 мільйонів доларів. Це другий за розмірами джек–пот в історії цієї лотереї та США загалом.

Чорна ворожнеча

Чорна ворожнеча

Сотні людей загинули внаслідок внутрішнього конфлікту в Південному Судані, заявляє глава миротворчої місії ООН Ерве Ладсу з посиланням на непідтверджені повідомлення від місцевої влади та медиків. Дипломати організації твердять, що в столиці недавно проголошеної країни, у місті Джуба, джерела їм повідомили про приблизно 500 загиблих та 800 поранених.

Антигерой — теж герой

Антигерой — теж герой

Британський криміналіст Ронні Біггз, який був головним організатором і виконавцем зухвалого пограбування потяга у Великій Британії 1963 року, помер учора у Лондоні у віці 84–х років, повідомляє Бі–Бі–Сі. «Велике пограбування потяга» чи «пограбування століття», як увійшла ця подія у список найрезонанснiших злочинiв ХХ століття, було здійснене восьмого серпня 1963 року.

Всі статті рубрики