Зимова прем’єра

Зимова прем’єра

«Матч довжиною майже два місяці» — так охарактеризував позавчорашню зустріч «Дніпра» та «Металіста» капітан дніпропетровського клубу Руслан Ротань. Саме стільки часу знадобилося командам, аби поставити крапку в їх протистоянні, що почалося 7 жовтня. Рішення про догравання, яке прийняв КДК ФФУ, викликало невдоволення харківського клубу.

Лiцензiйнi старання

Лiцензiйнi старання

Попри те, що до старту Олімпіади–2014 залишилося близько двох місяців, наші олімпійці здобули лише 18 ліцензій. Хоча, за прогнозами Національного олімпійського комітету, їх має бути 57. «Специфіка зимових видів така, що спортсмен може ви­бороти право на участь в Іграх за два тижні до їхнього старту», — пояснює в коментарі «УМ» керівник зимових видів спорту профільного міністерства Даніль Амірханов.

Осічка Криворучка

Осічка Криворучка

Маючи на командній першості світу третій номер посіву — відповідно до рейтингових показників гравців, збірна України зрештою й здобула «бронзу». Вирішальною стала позавчорашня поразка «синьо–жовтих» росіянам. Це був матч, у якому, власне, й визначилася доля золотих нагород.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики