Екскурсії давньоукраїнським Олімпом

Екскурсії давньоукраїнським Олімпом

Торік вийшов переклад польської книжки Іґоря Д.Ґуревича «Борек і Боги слов’ян» (Тернопіль: Мандрівець), де в анотації зазначено: «Перша в Україні розповідь для дітей про віру наших давніх предків». Еге, подумалося, недобросовісною рекламою грішать не лише виробники продуктів та політики, а й видавці.

Концерту не буде

Концерту не буде

Усе змішалося в житті відомого оперного тенора Володимира Гришка. Не так давно він голосно заявляв, що його в Українi не оцінили і йому тут робити нічого. І раптом 29 листопада він з’явився на Європейській площі на сцені організованого Партією регіонів «антиєвромайдану».

П’ять гімнів Євромайдану

П’ять гімнів Євромайдану

«Свій на свого не здійме руку! Брат на брата не скаже злого! Прийме удар, піде на муку брат за брата, свій за свого». Цю пісню гурту Kozak System (екс–музикантів «Гайдамак») за останні два дні переглянули і почули наживо на майдані Незалежності тисячі меломанів і патріотів України.

«Ми єдині»?

«Ми єдині»?

Беркутівська зачистка Євромайдану у ніч проти 30 листопада, здається, не залишила байдужими нікого в Україні. Однак цього ж вечора замість новин Перший Національний транслював «Дитяче Євробачення», не обмовившись і словом про кров на Майдані.

Всі статті рубрики