Поправка до одного місця

Поправка до одного місця

Європейський парламент має засідати в одному місці, і це місце — Брюссель, а не Страсбург — таку резолюцію підтримала переважна більшість євродепутатів — 483, повідомляє «Євроньюз». Європарламент є єдиним законодавчим органом у світі, що засідає одразу в двох містах. Більше мільйона європейців підписали петицію за те, щоб Європарламент працював тільки у Брюсселі.

Парламентське дитя

Парламентське дитя

Італійку Лічію Ронцуллі було обрано детутатом Європарламенту як представницю політичної партії «Народ свободи» Сильвіо Берлусконі ще 2009 року. Так сталося, що невдовзі після цього жінка народила дитину. Утім депутатка не бажала залишати ні дитину задля роботи, ні роботу задля дитини.

Виходять по–американськи, без вибачень

Виходять по–американськи, без вибачень

Сполучені Штати досягли принципового порозуміння стосовно остаточного тексту угоди про безпеку, якою окреслюються умови присутності американських військ в Афганістані після 2014 року, коли закінчиться місія Міжнародних сил підтримки безпеки (ISAF) у цій країні.

Золота лихоманка у Казахстані

Золота лихоманка у Казахстані

Історія і справді захоплююча. Мешканцю міста Шимкент (колишній Чимкент, обласний центр на півдні Казахстану), молодому автомеханіку на ім’я Іраскул, дісталися у спадок банкноти номіналом 100 тис. доларів. Купюри він виявив, коли розбирав батькові папери.

Всі статті рубрики