Зіскочити з цигарки

Зіскочити з цигарки

Величезні цигарки падають на брудний мокрий асфальт під ноги перехожим. Ні, це не декорація нового голлівудського фільму. Таким оригінальним перформансом громадські активісти вирішили відзначити Всесвітній день відмови від куріння. Учора вони прийшли під Кабмін, щоб закликати уряд підвищити акцизи на цигарки.

Люди гинуть за паркан

Люди гинуть за паркан

У середу о 5–й ранку на будівельному майданчику по вулиці Булгакова, 9 у столиці сталася чергова сутичка між представниками будівельної фірми ТОВ «Торговельний універсал», які намагалися встановити паркан навколо місця, де планують збудувати 24–поверховий житловий будинок, і місцевими жителями, які півтора року відстоюють своє право на зелену зону біля будівель.

Яблучний обвал

Яблучний обвал

Рекордний урожай яблук і винограду спровокував небувалий обвал цін на півдні України — аграрії готові віддавати врожай нижче собівартості. У порівнянні з минулим роком ціни знизилися у 8—10 разів!

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як «достукатися» до Заходу?

Як «достукатися» до Заходу?

Із Санкт–Петербурга, де позавчора проходило засідання ради глав урядів країн СНД, Прем’єр–міністр України Микола Азаров повернувся неймовірно серйозним і напрочуд зосередженим. Й одразу, з місця в кар’єр, почав розповідати присутнім про всі ті глобальні проблеми, які, попри старання його Кабміну, таки чатують на українську економіку.

Пити? Це дуже дорого

Пити? Це дуже дорого

Український парламент проголосував за підвищення штрафів за кермування автомобілем у нетверезому стані. Відтепер штраф за кермування напідпитку може сягнути 17 тис. гривень.

Всі статті рубрики