Як дах на голову

Як дах на голову

Щонайменше дві особи загинули, понад 30 отримали поранення та ще приблизно п’ять десятків залишаються під завалами торгового центру в містечку Тонгаат неподалік південноафриканського міста Дурбан, повідомляє Бі–Бі–Сі.

Європа затягнула паски

Європа затягнула паски

Європарламент ухвалив бюджет Євросоюзу на 2014—2020 роки. Головний фінансовий документ об’єднаної Європи підтримали 537 євродепутатів. Проти проголосували 126 депутатів, голов­ним чином представники фракцій євроскептиків, Європейського лівого блоку та «зелених», повідомляє Бі–Бі–Сі.

СаМАДУРО

СаМАДУРО

Президент Венесуели Ніколас Мадуро підписав законопроект, який дозволяє йому протягом 12 місяців вести законодавчу діяльність. Раніше цей проект закону затвердили Національні Збори (парламент країни) мінімально потрібною більшістю голосів — 99 з 165 депутатів парламенту.

І вічний бій…

І вічний бій…

Щонайменше 10 солдатів загинули та ще 35 отримали поранення вчора внаслідок теракту біля міста Ель–Аріш у Північному Синаї. За попередніми даними, колона автобусів із військовими підірвалася на вибухівці, закладеній обабіч дороги, повідомляє «Євроньюз».

Їй було присвячено «Діснейленд»

Їй було присвячено «Діснейленд»

Позавчора у Каліфорнії померла донька славетного мультиплікатора Уолта Діснея — Даяна Міллер–Дісней. Їй було 79 років». Вважають, що саме Даяна, старша з двох доньок Діснея, надихнула татка на створення багатьох мультиків, а головне — парку розваг для дітей, який з 1957 року розрісся до розмірів імперії «Діснейленд».

Всі статті рубрики