ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Скинути з трону росіянок

Скинути з трону росіянок

На командний чемпіонат Європи, який із сьомого листопада триває у Варшаві, жіноча збірна України приїхала в ранзі найсильнішої команди планети. До столиці Польщі наставник наших дівчат Михайло Бродський узяв весь чемпіонський склад, який на початку року в Астані перервав багаторічне світове панування китаянок.

По подвиги — в Сочі

По подвиги — в Сочі

Менше десяти днів залишається до офіційного старту нового біатлонного сезону, з яким у спортивної України будуть пов’язані великі медальні очікування. З огляду на попередній змагальний рік, який наша жіноча збірна провела на феноменальному рівні, й цієї зими вітчизняні вболівальники та функціонери вимагатимуть від збірної Василя Карленка досягнень не менших.

Максим Шацьких: Зараз думаю лише про подальшу кар’єру

Максим Шацьких: Зараз думаю лише про подальшу  кар’єру

«Його вже немає», — у такій формі говорить Максим Шацьких про свою останню команду — київський «Арсенал», який знявся з чемпіонату України й оголосив про початок процедури банкрутства. Один із найвідоміших у вітчизняному футболі легіонерів, котрий нещодавно став громадянином України, визнає, що футбол — штука непередбачувана, тож не завжди буває так, як хочеш.

Всі статті рубрики