Купуй, не виходячи з дому

14.11.2013
Купуй, не виходячи з дому

Коли за вікном мряка чи не вщухає дощ, шопінг — не завжди в радість. Хоча... Зовсім необов’язково виходити на вулицю. Шопінг можна організувати вдома чи в офісі, сидячи за комп’ютером і подорожуючи інтернет–магазином.

В інтернет–магази­ні необхідних това­рів для повсякдення wellamart.ua знайдеш потріб­ні речі для оселі, дачі, авто, краси і здоров’я, для дітей. Асортимент товарів постійно поповнюється продукцією вітчизняних і іноземних виробників. Фахівці запевняють, що весь товар зберігається на власному складі, де запроваджено систему контролю якості. Тож заводський брак відразу відсіюється.

Цікаво, а яка думка покупців?

— Я придбала овочерізку «Найсер плюс» місяць тому і впевнилася, що вона — оптимальне рішення для господарки, — розповіла киянка Марина Поліщук. — По–перше, мене приємно вразила акційна ціна: 229 грн. замість 350 грн. По–друге, я швидко можу приготувати обід або вечерю. «Найсер» допомогає нарізати овочі для салату або перших страв, фрукти, сир тощо. На приготування їжі я витрачаю вдвічі менше часу. До речі, нарізані продукти можна по­класти у спеціальний контейнер і поставити у холодильник для зберігання.

У комплекті овочерізки «Найсер плюс» — спеціальний контейнер об’ємом 1,5 літра, герметична кришка, насадка для нарізки великими частинами, терка великого діаметра, терка для сиру, вставки для нарізки овочів прямокутничками і кубиками, тримач плода.

...Харків’янин Ігор Василюк живе один і чимало часу витрачає на прибирання квартири.

— Друзі порадили придбати парову швабру, — зізнався він. — Подзвонив за телефонами, вказаними на сайті www. wellamart.ua. За акцією придбав парову швабру 5 в 1 за 599 грн. та комплект мікрофібрових насадок. Вдома, змінюючи насадки, протестував та впевнився, що вона таки чистить підлогу, віконне скло, оббивку меблів. На одязі ще не пробував.

Парова швабра 5 в 1 добре зарекомендувала себе в офісах. Адже вона дезінфікує підлогу, будь–які покриття з каменю, мармуру, дерева, паркету і ламінату, а також керамічної плитки. Зазначимо, вона безпечна для здоров’я людей і домашніх тварин.

... Лілія Батуліна, яку турбувли біль у спині, важкість у плечах та шиї після робочого тижня, розповіла, що тепер вона не витрачає кошти на відвідання масажного кабінету. Натомість щодня використовує масажер «Релакс Делюкс» по 10—15 хвилин.

— Біль і напруга у м’язах зникли, — каже жінка. — Зникли головні болі. Я стала краще почуватися. Масажер також допомогає при целюліті та жирових відкладеннях, треба лише змінити насадку. Якщо використовувати антицелюлітний крем для масажу, ефект досягається вдвічі швидше, спробувала на собі. «Релакс Делюкс» можна придбати в комплекті з п’ятьма основними насадками та з сімома додатковими за акційною передноворічною ціною — 159 грн!

Інтернет–магазин надає гарантію на товар і повернення грошей протягом 14 діб. Доставку здійснюють служби «Нова пошта», «Укрпошта», а також кур’єри по м. Києву. Замовити товар можна на сайті або по­дзвонивши менеджеру в call–центр.

Інтернет–магазин wellamart.ua регулярно проводить акції, розіграші. Для постійних покупців існує гнучка система знижок, бонусів та спеціальних цін. До новорічних свят магазин підготував для своїх покупців мега­знижки та подарунки.

  • Не варто їсти пуд солі

    Раніше до солі більшість господинь ставилася взагалі за залишковим принципом: яка потрапить під руку, таку і клали у споживчий кошик. Уже не один рік, як стали придивлятися, йодований мінерал в упаковці чи ні. Інше питання: що криється за написом «йодована», чи насправді сіль є такою? У цьому спробували розібратися експерти Центру незалежних споживчих експертиз «Тест». >>

  • Перекус без сюрпризів

    У назвах можна заплутатися. Є українське слово «накладанець» — зрозуміло: накладені на переважно хлібну основу шматок сала, ковбаси, сиру чи іншої смакоти. Бутерброд — у перекладі з німецької «хліб із маслом». Найпопулярніші в американців бургери-гамбургери — різновиди сендвічів. >>

  • Дати перцю, а не трухи

    Приправляючи борщ чи печеню чорним меленим перцем, ми рідко згадуємо (або не завжди знаємо), з якої рослини ця приправа. Piper nigrum — така загальновідома у світі назва — це напівздерев’яніла вічнозелена ліана завдовжки аж до 15 метрів. Має велике, довгасте, м’ясисте, зверху темно-зелене, знизу зеленувато-сизе листя. >>

  • Повір очам своїм

    У період економічної кризи — це саме зараз, коли зарплати й пенсії застрягли на місці, а ціни на все підскочили у два-три рази, — зрозуміло, більшість людей намагається економити. Просто змушені купувати дешевші продукти. >>

  • І хай розпуститься брунька чайного дерева

    Інколи хочеться уявити себе на урочистій чайній церемонії: японській чи китайській — із правильним заварюванням, спеціальним чашечками і приємною музикою. Домашнє смакування чаєм дуже часто, особливо вранці, відбувається поспіхом. >>

  • Пальма в шоколаді

    Напередодні свят захотілося мені привітати одну хорошу жінку. Подарунок мав бути символічним і бюджетним — якнайкраще в ці рамки вписувалася коробка цукерок. Звичайно, хороших. Похід у найближчий супермаркет і ретельне вивчення етикеток дещо приголомшили. >>