«404» і Франциск

«404» і Франциск

Найпопулярнішою постаттю в інтернеті є Папа Римський Франциск. Як повідомляє Сі–Ен–Ен, такий висновок міститься в оприлюдненому днями звіті організації Global Language Monitor, що здійснює моніторинг частоти найпопулярніших запитів у пошуковиках англомовного (тобто найнасиченішого) сегменту всесвітньої мережі.

Протести не допомогли

Протести не допомогли

З італійського боку Альп розпочалося будівництво тунелю, яким 2035 року рушать швидкісні потяги TAV сполученням Турин—Ліон. Це стало можливим завдяки тому, що з «будівельного майданчика» нарешті вдалося усунути противників реалізації цього проекту.

Революція на граніті науки

Революція на граніті науки

У Болгарії тривають антиурядові протести. Позавчора в Софії біля будівлі парламенту сталися сутички, коли поліція вирішила розігнати демонстрантів. Учасники протестів — студенти і громадяни, що підтримують їхні вимоги, — намагалися заблокувати в будівлі депутатів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ціна спотвореної голови

Ціна спотвореної голови

У світі мистецтва встановлено новий рекорд. За рекордну суму в 142,4 мільйона доларів на аукціоні «Крістіз» у Нью–Йорку було продане полотно британського художника Френсіса Бекона під назвою «Три студії Люсьєна Фрейда».

Всі статті рубрики