«Дід Лук’ян» не голодує

«Дід Лук’ян» не голодує

Навколо Київського СІЗО №13 (яке правоохоронці та арештанти жартівливо називають «Дід Лук’ян») черговий скандал. Незважаючи на спростування інформації про голодування в ізоляторі арештантів Державною пенітенціарною службою, столичною прокуратурою та навіть Уповноваженим iз прав людини Валерією Лутковською, окремі правозахисники наполягають, що акція непокори продовжується.

Смерть через виручку

Смерть через виручку

У Кіровограді зник 54–річний чоловік, який був власником пункту обміну валют.

Стурбовані родичі звернулися в міліцію. «Правоохоронці терміново розпочали пошуки чоловіка. Оскільки швидко встановити його місце перебування не вдалося, слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

«Сів» туди, де працював

«Сів» туди, де працював

Виконуючого обов’язки заступника начальника Шосткинської виправної колонії, нині вже колишнього, засуджено до позбавлення волі строком на три роки з позбавленням спеціального звання — підполковник внутрішньої служби, повідомила співробітник прес–групи УСБУ в Сумській області Олеся Рапута.

Сковорода поплутав

Сковорода поплутав

Жінка — продавець ветеринарної аптеки в Черкасах — усе життя пам’ятатиме цей робочий день. Каже, що ніколи не думала, що з нею таке може статися на робочому місці. За її словами, опівдні до аптеки зайшов пристойно одягнений чоловік. Він замовив ліки й протягнув п’ятисотенну купюру із портретом Григорія Сковороди.

Всі статті рубрики