ЦИТАТИ ТИЖНЯ

08.11.2013

Ірина Геращенко,

депутат від партії «УДАР»

— про очікування від вирішення Януковичем «проблеми Тимошенко» для асоціації з ЄС:

— Іноді мені шкода, що я дівчина з інтелігентноі родини і маю добре виховання. Це заважає іноді написати все, що думаю, про одного неадеквата і його команду. Але боюся, що в мене і в усієї країни буде повно підстав ці слова таки сказати.

(«Фейсбук»)

Михайло Чечетов,

депутат від Партії регіонів

— про роботу над законом про лікування ув’язнених за кордоном:

— Ми налаштовані на те, щоб тиждень у комітетах по 25 годин на добу працювати над цим законопроектом. Без дурнів, щоб опозиція вісім днів із нами ночувала тут, розробляючи цей закон, який повинен бути спільним.

(НБН)

Олег Сало,

новий глава Львівської облдержадміністрації

— про кримінальне переслідування в «помаранчеві» часи, які не звадили йому очолити область:

— Той шлейф, вся та ситуація проти мене — це просто потрібно було знайти людину, на якій потрібно було піаритися. Але я не падав на коліна, я не йшов на їхні вимоги, хоча інші пішли. А я інший: чим більше тиск, тим більше опір.

(«Українська правда»)

Сергій Терьохін,

депутат від «Батьківщини»

— про найбільших жлобів країни:

— За моїм оціночним су­дженням, головними жлобами України є судді Конституційного Суду. Пихаті, в рясах, із величезними зарплатами й так званою пенсією (утриманням), яка майже в двадцять разів перевищує мінімальну пенсію.

(«Українська правда»)

Інна Богословська,

депутат від Партії регіонів

— про обвинувачення Росії на адресу групи «Океан Ельзи» в «незаконній трудовій діяльності» на теориорії РФ:

— Невже безсила лють російської влади і жовчне бажання мстити кожному українцю за європейський вибір зробить путінський режим таким самим посміховиськом, яким був режим пізнього Брежнєва? Дуже хочу, щоб ця істерія росіян закінчилася. Інакше покоління наших дітей та онуків просто не захоче читати Достоєвського, Толстого і Булгакова тільки тому, що вони написані тією ж мовою, якою пишуться «брєдові» документи проти «Океану Ельзи».

(«Українська правда»)