НОВИНИ ПЛЮС

08.10.2013

Євроінтеграція в метро

Учора керівник парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк та колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у київському метро закликали жителів і гостей столиці підтримати євроінтеграційний курс України. Проїхавши від «Арсенальної» до «Лівобережної» й назад, до «Хрещатика», екс–«помаранчевi» політики роздавали пасажирам стрічки з емблемою ЄС та листівки, де описано переваги, які Україна отримає після підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

УНП вже не об’єднується з Рухом

Українська народна партія провела другий етап XІV з’їзду, під час якого делегати скасували рішення про ліквідацію партії та обрали нового голову — керівника донецької організації УНП, нардепа VI скликання Олександра Клименка.

«У травні УНП ліквідувала всі свої управлінські органи, після чого закрила з’їзд. Тому проводити другий етап з’їзду було юридично неможливо», — каже лідер Руху Василь Куйбіда. Тоді, нагадаємо, УНП й НРУ об’єдналися в одну партію — УНП «Рух». Об’єднання відбулося в 24 областях, а процес перереєстрації мав завершитись у листопаді.