Без Юлі — ніяк

Без Юлі — ніяк

Чергове судове засідання Київського районного суду міста Харкова у справі щодо порушень у діяльності корпорації «ЄЕСУ» вчора знову не відбулося через відсутність підсудної Юлії Тимошенко. І хоча Леді Ю нещодавно заявила, що влада нібито свідомо не допускає її до судових засідань, пенітенціарії лише руками розводять: мовляв, готові були етапувати засуджену Тимошенко.

Кримські тай–брейки

Кримські тай–брейки

Десята зустріч лідерів у рамках «Ялтинської європейської стратегії», яку щороку збирає на ПБК зять Леоніда Кучми, олігарх Віктор Пінчук, стала цікавішою і жвавішою, ніж попередня. Час зараз такий: Україна опинилася в центрі уваги Європи з огляду на «торговельну війну» з Росією та близькість підписання Угоди про асоціацію.

«Готові штрикнути ножем у будь–який момент!»

«Готові штрикнути ножем у будь–який момент!»

Конфліктами та взаємними образами запам’яталися IV Міжпарламентські спортивні ігри, що 20–22 вересня проходили в Москві. Традиційні змагання, започатковані в 2009 році комітетом із фізкультури й спорту Держдуми РФ, зібрали команди парламентів 11 країн, які взяли участь у турнірах із міні–футболу, великого й настільного тенісу, бадмінтону та шахів.

Всі статті рубрики