Не маєш грошей? Знімай кіно!

Не маєш грошей? Знімай кіно!

Незважаючи на те, що неділя — останній день «ГОГОЛЬFEST’у», організатори закликають глядачів не розслаблятися і анонсують кілька цікавинок, зокрема в місцевому кінотеатрі. Почнеться програма презентацією поки доволі екзотичного для нашої країни 3D–принтера (початок о 14:00), після чого заплановано просвітницьку лекцію: Дан Воронов, український сценарист i психолог, розповідатиме про те, звідки й де митці шукають гроші на театр. Далі стартуватиме багатогодинний кіномарафон.

Оскарівський лауреат на червоній доріжці, а у журі — діти

Оскарівський лауреат на червоній доріжці, а у журі — діти

До старту найстарішого кінофестивалю України залишився рівно місяць. У цей період організатори 43–ї «Молодостi» планують поступово розкрити таємниці майбутньої програми. Черговою порцією новин директор кінофестивалю Андрій Халпахчі у компанії фестивальної команди поділився вчора.

Цифра зобов’язує... до фестивалю

Цифра зобов’язує... до фестивалю

У мистецьких колах сто років — не та дата, яку можна втиснути в єдиний урочистий вечір. А якщо йдеться про ювілей Національної музичної академії імені Чайковського, правонаступниці Київської державної консерваторії імені П. І. Чайковського, заснованої у листопаді 1913 року на базі Київського музичного училища, то й поготів.

Всі статті рубрики