Громадяни, не забуваємо квиточки!

19.09.2013

В іспанському місті Ла–Корунья, що в Галісії, знайшли лотерейний білет, забутий покупцем на касі відразу після його придбання. Квиток не просто виграшний — за нього можна отримати джекпот у розмірі 4,7 мільйона євро!

Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», пошук щасливчика очолює сам мер міста Карлос Негрейра. У своїй заяві синьйор Негрейра зазначив, що він є першим мером, який шукає мільйонера «не для того, аби попросити в нього грошей, а щоб їх віддати».

Здавалося б, що заважало отримати виграш тому, хто перший виявив нічийний білет? Далебі. Коли йдеться про джекпот такого рівня, претендентам на збагачення належить про­йти процедуру допиту та засвідчити свою причетність до купівлі щасливої квитанції. І тільки якщо білет не знайде свого законного господаря, виграш перейде до людини, яка його знайшла.

За даними агентства, виграшний квиток датовано ще 30 червня 2012 року. За яких обставин його знайшли, не уточнюється. Відомо лише, що наразі купон зберігається в бюро знахідок серед багатьох інших загублених речей.