Остання інстанція

Остання інстанція

Дмитро та Сергій Павличенки, яких засуджено за вбивство судді Шевченківського районного суду Києва Сергія Зубкова, наприкінці серпня подали касаційну скаргу на вирок у Вищий спеціалізований суд iз розгляду кримінальних та цивільних справ.

Пригоди іноземця в Україні

Пригоди іноземця в Україні

У Горлівці, що на Донеччині, правоохоронці затримали двох 20–річних хлопців, які пограбували громадянина Франції. Як повідомляє прес–служба Горлівського міськуправління міліції, злочин було скоєно у кафе, розташованому в житловому масиві «Сонячний».

Судимість за яйце

Судимість за яйце

Чотирьох активістів націоналістичної організації «Тризуб» ім. С. Бандери, які 6 квітня цього року закидали яйцями Олексія Потапенка (сценічний псевдонім — Потап) та Настю Каменських за виконання російськомовних пісень на концерті в Тернополі, засудили до двох років обмеження волі з річним випробувальним терміном.

Несправедливе літо

Несправедливе літо

«Лише вдумайтеся: цього року під час літнього оздоровлення травмовано 14 дітей та троє загинуло! — зазначає начальник Головного управління захисту прав і свобод дітей Генпрокуратури Володимир Вишинський.

Всі статті рубрики