НОВИНИ ПЛЮС

30.08.2013

Лозинському пом’якшили умови ув’язнення

Колишньому депутатові Верховної Ради від БЮТ Віктору Лозинському, засудженому до десяти років ув’язнення за умисне вбивство 2009 року, пом’якшили умови утримання в Бориспільській виправній колонії №119. Як повідомила газета «Сєгодня» з посиланням на поінформоване джерело в Державній пенітенціарній службі, Лозинського перевели на ділянку соціальної реабілітації, що, по суті, є «проміжним майданчиком перед виходом на свободу». На думку джерела, це означає, що Лозинського скоро можуть випустити.

«Колядник» Зварич написав «Майн кампф»

Екс–суддя Ігор Зварич, який відбуває в Менській колонії десятирічний термін ув’язнення за отримання хабарів на суму майже 1 млн. грн., представить на книжковому форумі у Львові свою першу книгу. Як розповів директор видавництва Ігор Степурін, суддя–«колядник» завершив першу частину трилогії: «Mein Kampf in Ukraine. Книга перша. Суддя — Комуніст». З огляду на ув’язнення Зварича, презентуватиме художньо–документальний роман його син Віктор. Придбати книжку можна буде з 20–х чисел вересня за ціною близько 70 грн.

Табачник знає нардепів без вищої освіти

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник заявив, що у Верховній Раді є депутати без вищої освіти. Водночас Табачник відмовився назвати прізвища таких парламентаріїв, аргументуючи тим, що це не дозволяють зробити норми закону про захист персональних даних.