Не розминувся з возом

29.08.2013

На сільській дорозі у Драбівському районі дивним чином не розминувся з возом оперуповноважений сектору карного розшуку місцевого райвідділу міліції, який був за кермом службової автівки. Таке зіткнення з гужовим транспортом коштувало 42–річному їздовому життя — він помер у районній лікарні.

«На місце пригоди прибуло керівництво Управління МВС області та райвідділу, а також слідчо–оперативна група у повному складі. Оглядом місця події та транспортних засобів у присутності понятих було встановлено, що віз не був обладнаний світловідбиваючими приладами», — повідомили «УМ» у прес–службі черкаської обласної міліції.

Прокуратура Драбівського району розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального Кодексу України. Тим часом до прокурорів звернулася дружина загиблого. Усвоїй заяві вона попросила не розпочинати кримінальне провадження за фактом вказаної дорожньо–транспортної пригоди, бо претензій до працівника міліції вона не має. Заради об’єктивного проведення досудового розслідування кримінальне провадження передано до Золотоніської міжрайонної прокуратури.