Захiд «Захід»

16.08.2013
Захiд «Захід»

Завдяки насиченiй програмi фестиваль традицiйно збирає велику кiлькiсть гостей. (з сайта v–ticket.com.ua.)

Фестиваль «Захід» знову збирає гостей. З 16 по 18 серпня в селі Родатичі, що на Львівщині, на території колишнього дитячого табору «Сонячна галявина» виступатимуть музичні зірки одразу кількох держав. На фестивалі зберуться гурти не лише з України, а й Росії, Білорусі, Молдови, Литви та Австрії. Зокрема, в насиченій програмі фестивалю глядачів розважатимуть «ВВ», «Скрябін», O.Torvald, «Тостер», «Бумбокс», Zdob Si Zdub, «Кожаный Олень», «Аддис Абеба», «Фліт», «Крихітка», Skinhate, «Анна», The Вйо, «Ляпіс Трубецкой». Організатори обіцяють, що «Скрябін» привезе особливу програму «Повернення в 90–ті», і лише на «Заході» ексклюзивно заспівають гурти, що вже припинили виступати. Зокрема, «Роллікс», «Карна» та Dalai Lama.

Крім музики, відвідувачі зможуть побачити виступи письменників та театрів. Серед них — Сергій Жадан та Любко Дереш. Як повідомили «УМ» на інформаційній лінії фестивалю, письменники читатимуть свої твори. А вночі 17 серпня глядачів дивуватиме Театр тіней та світла «Див».

Програма заходу дуже насичена, приїде багато «зі­рок», тому й ціна — не низька. За три дні фестивалю треба заплатити 300 гривень. Також на фестивалі будуть і додаткові платні послуги. Зокрема, можна придбати місце під намет на спеціально обладнаному майданчику. Воно обійдеться у 50 гривень iз людини.