Підлітковий вибір

14.08.2013
Підлітковий вибір

Майлі Сайрус із нагородою «Вибір підлітків». (Рейтер.)

Навіть ті зірки шоу–бізнесу, які ніколи в житті не намагалися підкорити хвилю, неймовірно радіють, отримавши дошку для серфінгу. Звісно, якщо йдеться про нагороду «Вибір підлітків» (Teen Choice Awards) — одну з найпрестижніших і найприємніших із тих, що їх може отримати зірка у США.

Цього разу тінейджери виявилися не надто оригінальними і відзначили саме тих, кого вважають їхніми фаворитами.

На церемонії вручення Teen Choice Awards, що відбулася позавчора в Лос–Анджелесі, вкотре тріумфувала вампірська «Сутінкова сага» — в даному випадку остання її серія, «Світанок. Частина 2». Сам фільм було визнано найкращим як у жанрі фентезі, так і в жанрі романтичного кіно. А виконавці головних ролей Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон і Тейлор Лотнер отримали по серфінговій дошці як найкращі актори, причому Крістен із Робертом — також в обох (романтичній та фентезі) категоріях.

Найкращою драматичною актрисою тінейджери визнали Емму Уотсон, яка остаточно виросла з образу Герміони, що довела своєю роллю у фільмі «Переваги скромників». Цю стрічку також визнано найкращою в категорії драматичних фільмв, а партнер Емми по знімальному майданчику Логан Лерман переміг у відповідній акторській номінації серед чоловіків.

Улюбленими телесеріалами молодь назвала «Милих обманщиць», «Щоденники вампіра» та «Хор», який лідирує в категорії комедійного «мила» вже третій рік поспіль.

Звісно, не міг залишитися за бортом кумир дівчаток тінейджерського віку Джастін Бібер, якого визнали найкращим співаком. Його чи то колишня, чи то досі подружка Селена Гомес здобула нагороду в категорії поп–співачок.

А от Майлі Сайрус, яка нещодавно скаржилася, що не хоче дорослішати, цього разу ні як співачка, ні як актриса підлітків не зацікавила. Проте нагорода їй усе ж дісталася — як «Іконі стилю». Як іронізували згодом модні критики, вбрання, в якому Майлі прийшла на церемонію, — прозора блузка, вузька шкіряна міні–спідниця і шкіряний ліф — стильним могли назвати хіба що тінейджери.