Яка держава, така й церква

Яка держава, така й церква

Сьогодні в Росії поховають священика Павла Адельгейма, по–звірячому вбитого увечері 5 серпня у Пскові. Як повідомляє інформаційний портал gazeta.ru, тіло 75–річного отця Павла з ножовими пораненнями було знайдено в будинку у Красногорському проїзді поблизу псковського храму Костянтина і Олени. За підозрою у вбивстві заарештували 27–річного молодика, який приїхав iз Москви і мешкав у будинку отця Павла.

Зійшлися разом спека й холод

Зійшлися разом спека й холод

Сильні бурі та грози, які пройшли над Німеччиною та сусідньою Чехією у ніч із вівторка на середу, спричинили хаос, порушивши звичний ритм життя. Кілька осіб потрапили з пораненнями до шпиталів — переважно травми спричинено падінням зламаних гілок та предметами, які вітер здійняв у повітря. Стихія також завдала значних матеріальних збитків через зірвані дахи будинків, обірвані електричні лінії, затоплені підвали будинків та вивернуті з корінням дерева.

«Очікувана» несподіванка

«Очікувана» несподіванка

Лісові пожежі для Греції, особливо в серпні, коли температура сягає +40, є радше правилом, ніж винятком. Тим паче що, скориставшись спекою, саме в цей час найчастіше діють палії або психічно неврівноважені особи, або користолюбці, які планують використати вигорілу територію під забудову.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики