Адвокат у відпустці, клієнт — «сидить»

Адвокат у відпустці, клієнт — «сидить»

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ переніс на 29 жовтня розгляд касаційної скарги захисту екс–голови Держфінпослуг Василя Волги, засудженого до п’яти років позбавлення волі за отримання хабара. Таке рішення Феміда прийняла у зв’язку з клопотанням адвоката Волги Євгена Солодка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Справедливість для Сафарова,

Справедливість для Сафарова,

Більше місяця минуло, як набув законної сили обвинувальний вирок щодо начальника Могилів–Подільського відділу міліції Василя Шрамка. Хоч як неохоче, під тиском громадськості та журналістів, та мундира його позбавили. Але прокуратура так і не визнала за екс–міліціонером злочину на ґрунті національної ненависті.

Дружина постраждалого азербайджанця Фірдоусі Сафарова дякує Богу, що чоловік лишився живим, хоча його здоров’я і підірвали. А ще жінка каже, що почуває велику гордість за те, що «прості, робочі люди теж можуть добитися правди».

Не стало справжнього правозахисника

Не стало справжнього правозахисника

Лише кілька місяців тому координатор Вінницької правозахисної групи Дмитро Гройсман відсвяткував свій 41–й рік народження. А вже сьогодні його немає... За поперед­ньою версією, відомий правозахисник помер позавчора пізно ввечері у рідній Вінниці вiд серцевого нападу.

Всі статті рубрики