Умовно понадпартійний

Умовно понадпартійний

Президент Чехії Мілош Земан позавчора затвердив новий понадпартійний уряд на чолі з 52–річним економістом Їржі Русноком. Попередній прем’єр–міністр Петр Нечас змушений був піти у відставку у зв’язку з корупційним скандалом за участі його най­ближчих співпрацівників, а тепер і сам перебуває під слідством. Сьогодні відбудеться його перший допит.

І чужого научайтесь…

І чужого научайтесь…

США, Велика Британія та Німеччина — улюблені країни для навчання серед іноземних студентів. Відповідні дані наведено в оприлюдненому звіті Організації економічного співробітництва та розвитку. При цьому українці входять у десятку за чисельністю іноземних студентів у вищих навчальних закладах ФРН, повідомляє «Німецька хвиля» з посиланням на службу академічних обмінів (DAAD) у Бонні.

Коли серце глибоко під пузом

Коли серце глибоко під пузом

Стереотип, згідно з яким найтовщою нацією у світі є населення США, виявляється, вже застарів. Згідно зі звітом Організації Об’єднаних Націй, результати якого наводить британська газета «Дейлі мейл», цього року Сполучені Штати за цим не надто приємним показником обійшла Мексика, кожен третій мешканець якої (33%) потерпає від ожиріння. США посіли друге місце з 32% мешканців, талію яких не обміряєш звичайним сантиметром. На третьому місці, навдивовижу, Сирія, де надмірно товстих людей, попри громадянську війну та інші негаразди, теж виявилося майже 32% — лише трохи менше, ніж в Америці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики