Друге диво Папи

Друге диво Папи

Ватиканська комісія кардиналів, архієпископів та єпископів Конгрегації канонізації святих визнала ще одне — вже друге — чудо за заступництвом блаженного Івана Павла ІІ, повідомляє Польське радіо. Цього достатньо для того, щоб польського Папу зарахувати до лику святих. Ймовірно, канонізація відбудеться 8 грудня цього року. Останнє слово в цій справі за чинним Папою Римським Франциском.

Кіна не буде, Путін перекрив краник

Кіна не буде, Путін перекрив краник

Президент Росії Володимир Путін позавчора підписав закон про захист інтелектуальних прав в інтернеті, повідомляє російський сайт «Вєсті». У документі виписано процедуру блокування інтернет–сайтів, які незаконно розміщують фільми чи інший відеоконтент. Згідно з новим законом, провайдери хостингу і власники сайтів будуть зобов’язані видаляти піратський контент протягом двох діб після отримання заяви правовласника. Якщо власники сайту впродовж доби після попередження не вилучать такий контент, хостинг–провайдер буде зобов’язаний видалити його сам або заблокувати доступ.

Мільярдер із мітлою

Мільярдер із мітлою

Російського банкіра та мільярдера Олександра Лебедєва було визнано винним у справі про побиття Сергія Полонського під час запису програми на телеканалі НТВ. Останкінський суд Москви засудив Лебедєва до 150 годин виправних робіт — підмітання вулиць. Адвокат засудженого Генрі Резнік заявив, що захист оскаржуватиме вердикт.

Команда втікає, капітан залишається

Команда втікає, капітан залишається

Прем’єр–міністр Португалії Педру Пасуш Коелью відмовився прийняти відставку свого головного партнера по коаліції, міністра закордонних справ Паулу Порташа. Той вирішив піти з посади позавчора, услід за очільником фінансового відомства країни Вітором Гашпаром, який здійснив такий крок у понеділок. Гашпар був відповідальним за виконання антикризових реформ у країні, тож його відставка для Португалії, яка є найбільш кризовою державою ЄС, — черговий тривожний дзвоник.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики